Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΒΟΙΩΤΙΑ - Καράντζαλης, Τσιγαρίδας και Μουλκιώτης … τα «φαβορί» για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη


Μπορεί το … μεγαλύτερο ενδιαφέρον – εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του 2010 – να συγκεντρώνεται πρωτίστως γύρω από την τοπική κοινωνία, τον προσεχή Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν – για πρώτη φορά και ταυτόχρονα – οι Περιφερειακές Εκλογές κατ` εφαρμογή του Σχεδίου «Καλλικράτης». Εκλογές στις οποίες εξ` αρχής έχει δηλώσει την πρόθεσή του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο σημερινός και ιδιαίτερα δημοφιλής Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ένα πολιτικό πρόσωπο που καταφέρνει – όπως πολλές πληροφορίες συγκλίνουν – να ταυτίζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο «ενδιαφερόμενο» ή «ενδιαφερόμενη» με το προφίλ του επικεφαλή που επιθυμεί και η Ιπποκράτους για την εν λόγω Περιφέρεια.

Ο «πιο επιτυχημένος Νομάρχης», όπως κατ` ομολογία καταγράφεται, κατάφερε στην 8ετή αυτή δημιουργική του διαδρομή να «αναδείξει» μαζί του και μια σειρά στελεχών – Νομαρχιακών Συμβούλων (σε σημείο που κανείς νόμιζε πως «μειοψηφία» δεν υπάρχει στη Βοιωτία) τρείς από τους οποίους φαίνεται πως διεκδικούν με αξιώσεις την θέση του εν δυνάμει Περιφερειάρχη Βοιωτίας, ο οποίος επίσης θα οριστεί εξ` αρχής με το ψηφοδέλτιο (στη προκειμένη περίπτωση του ΠΑΣΟΚ).

Πρόκειται για τους κκ.
Λουκά Καράντζαλη (Οικονομολόγος, τ. Αντινομάρχης Βοιωτίας και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΑΝ.ΔΙ.Α. Στερεάς Ελλάδας), τον Γιάννη Τσιγαρίδα (Οδοντίατρος, νυν Αντινομάρχης Βιομηχανίας, Αντιπρόεδρος ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) και τον Γιώργο Μουλκιώτη (Δικηγόρος, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας). Ο καθένας τους είναι γεγονός πως συγκεντρώνει τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα για την «θέση» που λέγεται πως προορίζονται ενώ και οι τρείς διαθέτουν αυτό που και στη πολιτική αλλά κυρίως στη ζωή είναι «απαραίτητο»: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου