Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Γλυφάδα: Αυτοδιοικητικό υποψήφιο ζητούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ


Δήμαρχο που να έχει πείρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης επιθυμεί να έχει το 81% των ερωτηθέντων, όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα τηλεφωνικής δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρία CATI το διάστημα 10 με 14 Ιουνίου 2010 σε δείγμα600 ατόμων, μεταξύ τωνψηφοφόρων της ΝΔ στο δήμο Γλυφάδας.

Στα χαρακτηριστικά που προσδίδουν οι ερωτηθέντες στους διεκδικητές του χρίσματος, σημαντική θέση καταλαμβάνει το ποσοστό εκείνων που θέλουν ανανέωση στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ποσοστό84,6% χαρακτηρίζει ως θετική τη δοκιμή νέων προσώπων ως Δήμαρχοι.

Επιπλέον οι ερωτηθέντες φαίνεται να έχουν σε υψηλή εκτίμηση και το κριτήριο της εντοπιότητας των υποψηφίων, καθώς το 69,8% προτιμά ως Δήμαρχο κάποιον που έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωή του στην πόλη τους. 

Εν τω μεταξύ αναφορικά με το έργο του νυν δημάρχου, Γιάννη Θεωδορόπουλου, οι ερωτώμενοι σε ποσοστό 55,1% εμφανίζονται δυσαρεστημένοι, το 17,8% δηλώνει ικανοποίηση και το 25,2% δηλώνουν ούτε ικανοποιημένοι ούτε δυσαρεστημένοι.

Αναγκαία κρίνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ και την ριζική ανανέωση της «γαλάζιας» δημοτικής παράταξης που θα κατέλθει στην επικείμενη αναμέτρηση, καθώς ποσοστό 89,1% κρίνει αναγκαία την κίνηση αυτή σε αντίθεση με το μόλις 9% που έχει αντίθετη γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου