Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΜΕΛΙΣΣΙΑ -Οι συνυποψήφιοι με τον Γραφάκο

Τη συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων με το συνδυασμό του Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ανακοίνωσε στις 21 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Μελισσίων, ο νυν δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην οποία δόθηκε πανηγυρικός χαρακτήρας, λόγω και της παρουσίας κόσμου, παρουσιάστηκαν οι 58 υποψηφιότητες από τις 74 που συνολικά απαιτούνται για τη σύσταση των ψηφοδελτίων για το Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου αλλά και για τα Τοπικά Συμβούλια των τριών δημοτικών διαμερισμάτων.
Επίσης δημοσιοποιήθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού, την οποία ανέγνωσε ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα Ασημάκης Φωτόπουλος.
«Δεν είναι σύνηθες να ανακοινώνεται ένα τόσο μεγάλο μέρος του ψηφοδελτίου τόσο  νωρίς. Το κάνουμε όμως γιατί είμαστε απολύτως έτοιμοι να αναλάβουμε τις τύχες του Δήμου. Είμαστε απολύτως έτοιμοι να τον διοικήσουμε», σημείωσε ο κ. Γραφάκος καλωσορίζοντας στην εκδήλωση τους πολίτες αλλά και τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου.
Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες που υπολείπονται, ο κ. Γραφάκος προανήγγειλε ότι θα οριστικοποιηθούν προσεχώς και θα ανακοινωθούν μετά τις 7 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου