Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Π. Θεσσαλίας: 2.000 δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς


Δύο χιλιάδες θέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς προσφέρονται από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ ΑΕ) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενεργώντας ως δικαιούχος των πράξεων, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013.
Η ΕΕΤΑΑ προσκαλεί, μέχρι τις 11 Ιουλίου, να δηλώσουν συμμετοχή όσες μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών ή και νηπίων, παιδιών, εφήβων και ΑμεΑ ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα τέκνα τους σε δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, δηλαδή σε βρεφονηπιακούς-παιδικούς, σε παιδικούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας, σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ.).
Πληροφορίες δίνονται στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr και  στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στη Λάρισα, Ηρώων Πολυτεχνείου 211, τηλ. 2410 - 579220.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου