Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Δ. Πεντέλης: Απαλλαγή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς


Μια «ανάσα» για τους δημότες-γονείς στο «βρόγχο» των εξόδων δίνουν ο Δήμος Πεντέλης και ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, με την απόφασή τους να τους απαλλάξουν πλήρως από την καταβολή των διδάκτρων-τροφείων.
Πρόκειται για τους: Α΄ Παιδικό Σταθμό Μελισσίων, Β΄ Παιδικό Σταθμό Μελισσίων, Παιδικό Σταθμό Νέας Πεντέλης, 1ος Βρεφονηπιακό Σταθμό Πεντέλης, Παιδικό Σταθμό «Μελισσάκι» και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Μελίσσι», οι οποίοι ενταχθήσαν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2011-2013».
Αιτήσεις συμμετοχής
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενες στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Σάμου και Γεννηματά 12, Μελίσσια, μέχρι 10/7/2011 (αρμόδιος υπάλληλος Βασίλης Δρυμούρας, τηλ. 210 8032722).
«Αποκλεισμός»
Οι τακτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ, καθώς και οι υπάλληλοι -μόνιμοι και αορίστου χρόνου- των ΟΤΑ ( α' και β' βαθμού) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί οι δημοσιοι υπάλληλοι παλι εξω?Ουτως ή αλλως πληρώνουν τα περισσότερα τροφεία και τους φόρους τους όπως πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή