Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΖΙΓΚΟΛΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ



filos-axmet
Εδώ και λίγες ώρες έχει έρθει στην επιφάνεια το προφίλ του Αχμέτ Βακάς, του τέρατος από το Πακιστάν που επιτέθηκε και βίασε την 15χρονη στην Πάρο που ακόμα χαροπαλεύει. Πέρα από τις φωτογραφίες του που διέρρευσαν, ενδιαφέρον έχουν και οι διαδικτυακοί του φίλοι.
Ένας από τους λιγοστούς φίλους που έχει στο προφίλ του είναι ο Σοχάιλ Ταράρ που διαμένει στην "Selanik" - Θεσσαλονική.
Όπως θα δείτε ο εν λόγω... κύριος μιλά "Μακεδονικά" και του αρέσουν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Σαμαράς, οι Οικολόγοι Πράσινοι κ.α. Σίγουρα θα είναι και θαυμαστής του Μπουτάρη!
Tην καταγγελία έκανε στα ΜΜΕ το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

MAKELEIO.GR

3 σχόλια:

  1. << Τρομερή επιχειρηματολογία! Ένας αλλοδαπός από Ασία που δεν ξέρει που πέφτει η Μακεδονία, μιλάει "Μακεδονικά" δηλαδή Σκοπιανά :-) Σε τι επίπεδο δεν μας λέει. Δηλαδή εάν πήγε να δουλέψει και στη FYROM κι έμαθε... να λέει μία "καλημέρα", μία "καλησπέρα" και "πόσο κάνει αυτό;" στα Βουλγάρικα (διότι Βουλγάρικη διάλεκτος είναι), τι άραγε θα έγραφε για να δικτυωθεί ώστε να ξαναβρεί δουλειά; Κι αυτό τι σημαίνει; Ένας φίλος του... Πακιστανού... "πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο"!

    Εμένα μου προκαλεί περισσότερη απορία πως τόσοι άνθρωποι σοβαροί, ο Κολοκοτρώνης, μία γιαγιά, ο Τσίμπλας, ο Λουτράκι, ο Σκατιδιάρης, δεν βλέπουν ότι όλη η φασαρία μας αποτρέπει να σκεφτούμε τα μεγάλα και σημαντικά που θα έπρεπε να μας απασχολούν όπως τα οικονομικά στα οποία προσπαθούμε να βρούμε μία λύση. Δείτε τι πολύ πιο σοβαρό βρήκα διαβάζοντας σχετικά κείμενα για το ότι η φασαρία μας αποτρέπει να δούμε τι παίζεται στο τραπεζικό σύστημα (χωρίς να λέω ότι έτσι είναι, όμως είναι πιο σοβαρό και μας επηρεάζει οικονομικά αλλά και συτνολικά την οικονομία και τα συμφέροντα που μας εκμεταλλεύονται για αν καλλιεργούν τέτοιες αρούμπες όπως αυτή για ένα φίλο του Πακιστανού στο φατσοβιβλίο):
    http://www.otanews.gr/index.php/component/content/article/54-2010-07-19-16-07-34/5002-xorigos-tis-xrysis-aygis2c-to-22ktinos22-tis-paroy.html
    <<...Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, ανακοινώθηκε η συγχώνευση της (καλής) Αγροτικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς. Δηλαδή το "φιλέτο" της Αγροτικής θα το πάρει η Πειραιώς και το προβληματικό κομμάτι θα το πληρώσει ο λαός. Στα θερινά τμήματα της Βουλής έγινε προσπάθεια από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και να υποστεί κοινοβουλευτικό έλεγχο ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας. Ο κανονισμός της Βουλής αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 της επιτροπής για να γίνει αναγκαστικά και άμεσα αποδεκτό. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΚΚΕ αιτήθηκαν ανάλογα και τη διαδικασία προσπάθησαν να μπλοκάρουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προκλητικά δεν αιτήθηκαν, (και έτσι δεν συγκεντρώθηκαν τα 2/5) προστατεύοντας την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και κάνοντας ένα ωραίο δώρο στην Πειραιώς του "ΠΑΣΟΚογενή" τραπεζίτη κ. Σάλλα, ο οποίος συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με τον κ. Χρυσοχοίδη (και όχι μόνον)... Και να φανταστεί κανείς ότι η θέση - υποτίθεται- της Χρυσής Αυγής είναι να κρατικοποιηθούν όλες οι Τράπεζες και να συγχωνευτούν σε μία Εθνική Τράπεζα. Χωρίς αντάλλαγμα άραγε έκαναν τέτοια τεράστια κωλοτούμπα σε βασική τους θέση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Υπό των φόβο των αντιδράσεων και για επικοινωνιακούς λόγους έκαναν μία γενικόλογη ερώτηση στη Βουλή, η οποία φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τη βαρύτητα της σύγκλησης της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων...

    Αντί, λοιπόν, τα "μπουκωμένα", από τη διαφήμιση της Πειραιώς, ΜΜΕ να προβάλλουν αυτό που συνέβη στη Βουλή, το εξαφάνισαν. Αντίθετα, ψάχνουν και προβάλουν οτιδήποτε θα μας τυφλώσει να μην βλεπουμε την αληθεια, αναδεικνύοντας την, πραγματικά αποτρόπαια, πράξη του Πακιστανού της Πάρου (να προσπεράσουμε ότι δεν ανέφεραν ούτε λέξη, για τους Έλληνες που κατηγορούνται ότι σε ελληνικό νησί βίασαν τουρίστρια, ούτε για τον Έλληνα που πήγε να βιάσει 80χρονη στη Βόρεια Ελλάδα. Για αυτόν που στηρίζετε σε αρχές και αξίες, η πράξη είναι αποτρόπαια όποιος και να την κάνει. Τα ΜΜΕ όμως ηθελημένα ή άθελα έπαιξαν μόνο το "κτήνος της Πάρου". Που άθελά του (σσ. ο Πακιστανός) έγινε επικοινωνιακός (και πολιτικός) χορηγός της Χρυσής Αυγής, ("τρομάρα του"). Είπαμε, η διαφήμιση από την Τράπεζα Πειραιώς είναι σημαντική, για τα ΜΜΕ που καταρρέουν...>> αλλά λίγη ντορπή δεν βλάπτει (να προσθέσω).

    Ποιο είναι πιο βάσιμο, ας το κρίνει ο καθένας αναλόγως του μυαλού που κουβαλάει και των κομματικών του πεποιθήσεων, βεβαίως - βεβαίως, όμως στο τέλος αυτό που μας ταλαιπωρεί τι είναι; Ότι μας προβάλουν τα κανάλια; Όχι δα!>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ονόματα "οΚολοκοτρώνης, η γιαγιά, ο Τσίμπλας, το Λουτράκι, κι ο Σκατιδιάρης" από άλλη ανάρτηση http://www.zougla.gr/blog/article/584171 που αναπαράγονται οι ίδιες "ανησυχίες", τους πρόλαβα πριν γράψουν κι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανως, δεν εχετε παει στο Πκισταν κ. Ιωαννη Μανομενιδη. Γιατι αυτο που θα εκαναν οι πατριωτες του Πακιστανου βιαστη - απο προθεση δολοφονου, θα εκαναν και στον υποστηρικτη του, δηλ. και σε 'σας. Η <> παρεμβαση του Πακισταν για την υποθεση, μεσω της εδω Πρεσβειας του αποσκοπει εις το να περιορισει τον <> της χωρας του στο εξωτερικο και οταν δεν θα γινεται λογος στα ΜΜΕ γι'αυτον, θ' αποφασισθει η τυχη του σ'ευθετο χρονο. Αν κρινω απο την "ενημερωση" σας για τα δρωμενα στη χωρα μου, ειμαι βεβαιος οτι <> για την τυχη του εις το εγγυς, ή και απωτερο, μελλον. Θα δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή