Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Δ. Πατρέων: Παιδί 3 ετών έπεσε σε φρεάτιο σε… παιδική χαρά!Έξαλλος με τη Δημοτική Αρχή Πατρέων που δείχνει να έχει εγκαταλείψει ακόμα και τις παιδικές χαρές στην τύχη τους, εμφανίζεται με επιστολή – καταγγελία στην aftodioikisi.gr και τη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο», e-αναγνώστης και δημότης Πατρέων.
Αφορμή, πρόσφατο σοβαρό περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο, τρίχρονο παιδάκι διακομίστηκε χτυπημένο στο Καραμανδάνειο, επειδή έπεσε μέσα σε ένα μικρό φρεάτιο στην παιδική χαρά στην πλατεία της Εγλυκάδας Πατρών.
«Είναι γεγονός ότι
  οι δρόμοι της Πάτρας έχουν γίνει επικίνδυνοι.  Φρεάτια που έχουν φύγει από την θέση τους, υπόνομοι που δεν είναι καλυμμένοι. Και όχι μόνο στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, αλλά το φαινόμενο έχει γίνει αισθητό και στις πλατείες, ακόμα και όταν αυτές έχουν παιδικές χαρές. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών» σημειώνει στην επιστολή του στη στήλη, ο e-αναγνώστης.
Προσθέτει, δε, «ότι στο σημείο που έπεσε το τρίχρονο παιδάκι υπάρχουν ακάλυπτα μικρά φρεάτια. Έχω καλέσει εδώ και καιρό τους υπεύθυνους του δήμου για να τους ενημερώσω για τους κινδύνους που υπάρχουν στο σημείο, χωρίς όμως να πάρω κάποια απάντηση, γεγονός, πραγματικά, απαράδεκτο».
«Ούτε στην παιδική χαρά δεν μπορεί να νιώθει ασφάλεια ένας γονιός κύριε Δημαρά; Αν είναι δυνατόν!», καταλήγει στην επιστολή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου