Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Δ. Ραφήνας: Επικίνδυνες λακκούβες στο δρόμο Πικέρμι – Ντράφι


Για επικίνδυνες λακκούβες που συχνά οδηγούν σε ατυχήματα στην οδό Χρ. Αδαμοπούλου στο Δήμο Ραφήνας κάνει λόγο e-αναγνώστης της aftodioikisi.gr.
Μάλιστα, στέλνει σχετική φωτογραφία από την πιο επικίνδυνη από αυτές που βρίσκεται πάνω σε στροφή και απλώνεται στο μισό σχεδόν δρόμο:
«Πρόκειται για τη διασταύρωση της Χρ. Αδαμοπούλου με την οδό Αγ. Αικατερίνης, όπου «φυτρώσει» του τελευταίους μήνες μια λακκούβα που απλώνεται στο μισό σχεδόν δρόμο», τονίζει ο e-αναγνώστης.
Και προσθέτει: «Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν την Αδαμοπούλου από το Ντράφι, προκειμένου να αποφύγουν τη λακούβα που δεν είναι άμεσα ορατή λόγω της στροφής, αναγκάζονται να βγουν στο αριστερό μέρος του δρόμου.
Ακριβώς εκεί προβάλουν τα αυτοκίνητα που έρχονται από την ανηφόρα της Αγ. Αικατερίνης τα οποία δεν έχουν καμία ορατότητα στην Αδαμοπούλου. Το αποτέλεσμα; Το προφανές!»
»Αντίστοιχα, τα αυτοκίνητα που ανεβαίνουν την Αδαμοπούλου από το Πικέρμι, καταλαμβάνουν όλο το «καθαρό» οδόστρωμα της στενής οδού και πρακτικά κλείνουν απότομα το δρόμο σε όσους έρχονται από το Ντράφι», τονίζει και αναρωτιέται: «Δημοτικές υπηρεσίες διαθέτει ο δήμος Ραφήνας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου